Partnerji

Hewlett Packard

HP, največje tehnološko podjetje na svetu, v svoji ponudbi združuje rešitve na področju tiskanja, osebnega računalništva, programske opreme, storitev in IT infrastrukture kot rešitev za izzive uporabnikov. Več informacij o družbi HP je na voljo na www.hp.com. Podjetje INISIS ima prestižni naziv »HP Software Gold Business Partner«. S podjetje HP sodelujemo predvsemna področju programskih  in varnostnih rešitev.

IBM

IBM je globalno podjetje s sedežem v New Yorku, ki je že desetletja vodilno na področju poslovnega svetovanja, tehnoloških storitev, razvoja in proizvodnje najnaprednejših računalniških sistemov in programske opreme. Svojim klientom ponuja celovite rešitve, od strateških analiz, svetovanja na področju poslovne in tehnične arhitekture sistemov do implementacije in integracije kompleksnih sistemov IT.

WhatsUPGold

WhatsUp Gold (WUG) je orodje za upravljanje in spremljanje omrežne in IT-ifrastrukture, ki ga je razvilo podjetje Ipswitch. Ameriško podjetje Ipswitch je bilo ustanovljeno leta 1991 in  je v zasebni lasti. WhatsUp Gold ponuja spremljanje  omrežnih , sistemskih ter aplikacijskih dnevniških zapisov (log) tako tako za fizično kot virtualno infrastrukturo.

TITUS

Podjetje TITUS je zasebno podjetje, specializirano za izdelavo  varnostnih rešitev namenjenih klasifikaciji informacij ter preprečevanju izgube le-teh iz varovanega okolja. V svojem portfelju ima TITUS več produktov, namenjenim zaščit informacij v različnih okoljih od elektronskih sporočil, dokumentov, Share Point portalov do zaščiti dokumentov v oblaku.  Rešitve podjetja TITUS uporablja več kot 200 različnih podjetij v več kot 20 različnih državah sveta.

Veeam

Veeam Software je podjetje z več kot 800 zaposlenimi s sedežem v Švici. Ukvarjajo se z razvojem informacijske tehnologije in programske opreme namenjene upravljanju in zaščiti virtualne strežniške infrastrukture.  Podjetje INSIS ima status »Silver partner«

RSA

RSA, the security division of EMC je podjetje, ki ga v svetu varnostnih rešitev ni potrebno posebaj predstavljati. Podtjetje INISIS sodeluje s podjetjem RSA predvsem na področju varnostne analitike in mrežne foreznike (RSA Security Analytics). Drugo področje sodelovanja je zaščita pred spletnim kriminalom, tako koorporativnih uporabnikv kot tudi uporabnikov e-bančništva, kjer RSA ponuja rešitve kot so RSA Identity Protection and Verification ter RSA SilverTail .