Our Blog

Letošnja HP-jeva partnerska konference pod imenom “HP Software Business Perspectives 2013 je potekala v kraju Podersdorf am See v Avstriji. Na kLighthouseonferenci je HP predstavil tudi nekaj novih iniciativ.

Prvo kar kaže omeniti je HAVEn: HP-jev odgovor na za analizo velikega obsega podatkov in informacij (big data). Rešitev sestavljajo Hadoop platforma, kateri je dodatna Autonomy (IDOL)  programska oprema za obdelavo strukturiranih in nestrukturiranih podatkov ter Vertica, kot analitična platforma.  Črka E v imenu predstavlja Enterprise Security, oziroma Arcsight kot platformo za obdelavo varnostnih dogodkov.

Omeniti velja tudi HP Operational Analytics, ki prinaša nov pogled na upravljanje IT-okolja.  Z združevanjem različnih virov informacij,  analizo, statistično obdelavo in medsebojno korelacijo dobimo z HP Operational Analytics drugačen vpogled v delovanje IT-okolja. Uporabnikom to omogoča tako centralen pregled nad delovanjem IT-okolja,  hitrejšo določitev in diagnozo napak, kakor tudi analizo in planiranje delovanja IT-okolja.

Comments are closed.